UA-38376371-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Hondenhotel De Tatelaarhoeve

Tatelaarweg 24

6941 RB  Didam

T. 0316-22 66 87

E. info@tatelaarhoeve.nl

I. www.tatelaarhoeve.nl 


Openingstijden:    

Maandag t/m zaterdag

10.00-12.00 en 19.00-19.30 uur

Gesloten op zon- en feestdagen!

(voor het brengen en/of ophalen)


Ons hotel

Ons hondenhotel is een ruim opgezet en modern hotel, dat 24-uur per dag wordt geventileerd. Wij beschikken over verwarmde binnenkennels, binnenkennels met gedeeltelijk vloerverwarming (2015) en verwarmde binnenkennels ingericht als ziekenboeg. Buiten beschikken wij over meerdere uitlopen, waaronder vier ruime speelweides. Tevens beschikken wij over een overdekte binnenuitloop, een hondenbad en trimtafel zodat wij uw hond eventueel kunnen wassen als hij/zij naar huis gaat.

Bij ons wordt uw hond drie keer per dag, aangelijnd, naar de buitenverblijven gebracht. Wij hebben er destijds voor gekozen om de honden aangelijnd naar buiten te brengen, zodat wij zelf ook veel contact hebben met uw hond; dit schept rust en vertrouwen, zowel voor uw hond, als ook voor ons. Ook wij willen in de periode dat uw maatje bij ons is een goede band met hem/haar opbouwen. Daarnaast zien wij het ook als voordeel dat we door het aanlijnen sneller kunnen zien of uw hond in een goede conditie verkeert. Als wij zien dat uw hond niet in goede conditie verkeert, dan beschikken wij over een vaste dierenarts (Egbert Oenema van DAP 't Holland te Duiven). Hij zal dan ons hotel bezoeken en uw hond onderzoeken en eventueel behandelen.

Als uw hond eenmaal buiten is, dan kan hij/zij lekker spelen met andere vriendjes/vriendinnetjes, mits uw hond sociaal is naar andere honden. Kan uw hond niet samen met andere honden? Geen probleem, wij hebben ruimte genoeg om uw hond apart uit te laten. Tijdens het verblijf van uw hond kijken wij in welke groep hij/zij past. Ook worden de grote honden apart gehouden van de kleine hondjes, zodat eenieder kan spelen met zijn/haar soortgenoot.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?